Grimas Schmink en Make Up

Grimas Schmink en Make Up

Carpe Diem Festum verkoopt Grimas Schmink en Make Up. Een kwaliteitsmerk schmink dat op ambachtelijke wijze  is geproduceerd voor zowel de professionele- als de hobbymarkt.

Zeker voor professionals!
Omdat professionals de producten intensief gebruiken en omdat kinderen vanwege hun lichaamsvolume gevoeliger op stoffen kunnen reageren dan volwassenen, stelt dit extra hoge eisen aan de samenstelling van de producten. Grimas Schmink en Make Up is daar het antwoord op!

  • Zeer ruim assortiment
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Veilige producten
  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies
  • Talloze voorbeelden
  • Bijpassende decoratie

Grimas Schmink en Make Up is te koop bij Carpe Diem Festum, onderdeel van Carpe Diem Events en Verhuur

Veiligheid/allergie
Om verzekerd te zijn van veilige producten gebruikt Grimas de zuivere variant van alle grondstoffen, elk product heeft een eigen receptuur.

Grimas produceert weliswaar ambachtelijk, maar dit gebeurt op hi-tech wijze onder streng hygiënische omstandigheden om bacteriologisch veilige producten te maken. Water Make-up wordt bijvoorbeeld zo samengesteld, dat er geen micro-organismen in kunnen groeien. Ter controle wordt van iedere batch een monster genomen en naar het laboratorium gestuurd.

Om voor producten waarbij water wordt gebruikt ook op langere termijn veiligheid te garanderen, laten wij een challenge test uitvoeren. Daarbij worden met opzet ziekteverwekkende bacteriën en schimmels toegevoegd om na te gaan of de samenstelling hen onschadelijk maakt. Pas als deze test is doorstaan wordt het product op de markt gebracht. Grimas produceert voor vele landen: ambachtelijk, professioneel en veilig.

Grimas werkt alleen met kleurstoffen die ook op de slijmvliezen en in de buurt van de ogen mogen worden gebruikt.

Op de website van Grimas kunt u alle informatie vinden over de veiligheid van de producten en de gebruikte ingrediënten. We geven hier complete openheid van zaken:  Van de receptuur tot een veiligheidsverklaring. Van het veiligheidsinformatieblad tot een dermatologische verklaring.

Alle Grimas producten hebben een glutenvrije samenstelling en komen tijdens ons productieproces niet in aanraking met gluten.

Ook organiseeren wij met regelmaat workshops t.a.v. schminken, decoratie en nog andere carnavals gerelateerde onderwerpen. Een aantal zijn vooraf gepland en hier kunt u reeds al op inschrijven. Bekijk hiervoor onze agenda!

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest